1. Minecraft sunucumuz kapandı ancak sitemiz arşiv sebepleriyle açık bırakılmıştır. Discord ve diğer sosyal ağlar üzerinden UnioCraft'ın bir parçası olmaya devam edebilirsiniz!

SurvivalGames Aga yeter yav

'Kapanan Konular' forumunda ImJustCat tarafından 26 Eki 2017 tarihinde açılan konu

1. ImJustCat

ImJustCat Oyuncu

Alınan Beğeniler:
    5
    2-3 Hafta sonra sIKILDIM DEDIM UNIO GIREM FALAN GIRDIM AGA SOLO SG ZATEN OYNAYAN YOK TEAM GIRIYORUM ADAMLAR 3LU TEAM SONRA ADAMIN BIRI GELMIS "IHANET EDEN OC "FALAN YAZIYOR CIDDEN OYNAYASIM KACTI SONRA GIRDIM OYUNA FALAN ZATEN CHESTLER 530649056495M ILERIDE SAÇMA SACMA YERLERDE KIMSENIN ROTASININ OLMADIGI BIR MAP GELDI SONRA CHEST FALAN BULDUM BU SEFERDE HACKERIN TEKI GELDI REPORT ETMEK ISTEDIM REPORT KOMUTU YOK OTO BANDA ATMIYOR KICKI BILE ZOR ATIYOR AGA LUTFEN ŞU SISTEMI DUZELTIN VIP ALANLARIN PARASINA GIDIP RUYA KAZMASI DIYE ŞEYLER GETIRECEGINIZE SACMA PLUGINLER EKLEYECEGINIZE AUTO BAN FALAN EKLEYIN VEYA GCHEAT HERNEYSE ISTE (BU ARADA FONT DEGISTIM GOOGLEDA YAZI DEGISIK GOZUKUYOR O YUZDEN BUYUK YAZIYORUM :/)

2. Ruzorin

Ruzorin Oyuncu

Alınan Beğeniler:
    7
    sanırım /report komutu listeye eklendi heralde en kısa sürede getirilecektir
    --- Mesajlar otomatik olarak birleştirildi, 26 Eki 2017 ---
    SurvivalGames - /report sistemi

3. ImJustCat

ImJustCat Oyuncu

Alınan Beğeniler:
    5
    gelene kadar badliondaki banım açılır herhalde :d

4. UnioDex

UnioDex Emekli
    Yönetici Emekli

Alınan Beğeniler:
    2,076