Benim Kullanıdğım 3 adet çarım vardır. bunlar :, nazo33 Nazo34 Martinderhund Bir Kişi benden Elmas Blok İstemişti bnmde Sandıklarımla vardı ama Martinderhund hesabında Kilitliydi. Bu yüzden Bende ortak [ ESKİ ] ona Yani _Cham a bnm hesabımdan Giirp elmas Blokları satmasını rica ettim. fakat o elmas Blokları satmak yerine, adasını Kenlisine devretti [ ./is makeleader _Cham ] sonra ise Ondan ses Çıkmayınca bende Martinderhund Hesabımla Oyuna girdim. Girdiğimde Ada Sayibi _Cham Olmuştur diyip, beni Yok yere adadan attı ! nazo33 inde trustunu aldı Ve _Chamdan adayı Lerons Adlı kişiye devretti. ve Bnm MartinderHund Şifremi , değiştirip bunları yazmış : Ada Warpı Martinderhund Hesabımın Şifresini girsemde Maalesef GİREMEDİM. Çünkü o değiştirmiş ! + Martinderhund daki 29 kredimi çalmış. + Mod ` a iftira atan bir kişidir _Cham ! Saygılar.
Her ne kadar banı doğru bulmasam da kurallar böyle gerektiriyor. "22: Hesap çalmak, hesap soymak gibi başka oyuncuların hesaplarına girip onların izinleri dışında veri alış verişi yapmak yasaktır. Eğer bir oyuncunun hesap çalıp soyduğu kanıtlanırsa sunucudan süresiz olarak uzaklaştırılacaktır."
Zaten Konuyla İlgili Birsürü Forum Açılmıştır Gereken Yapılmıştır _Cham Banlanmıştır Lütfen Daha Fazla Konu Açmayalım.
Başkalarının Hesaplarının Bilgilerini İzinsiz Paylaşmak Yasaktır Normal Yasak Değildir İzinsiz Bir Şekilde Yaparsanız Yasak Oluyor
Öncelikle Banım Açıldı. Moda Bir İftira Gibi Birşey Yok. Öyle Birşey Olsaydı Banım Açılmamış Olurdu İyi Günler.