1. Minecraft sunucumuz kapandı ancak sitemiz arşiv sebepleriyle açık bırakılmıştır. Discord ve diğer sosyal ağlar üzerinden UnioCraft'ın bir parçası olmaya devam edebilirsiniz!

Ban Mesajları Önerisi

'UnioCraft Diğer' forumunda HyperOfStrike tarafından 4 Tem 2017 tarihinde açılan konu

Konu Durumu:
Bu konu kilitli olduğu için cevap yazamazsınız.
  1. HyperOfStrike

HyperOfStrike Emekli Moderatör
    Emekli

Alınan Beğeniler:
    362
    Öncelikle merhaba,

Yine yeni bir önerimle sizlerleyim. Mesela bir hacker ban yediğinde sohbette gözükmesi diğer hacker'ları "moderatör var hileyi kapatayım." diye caydırabilir.

Bazı arkadaşlar ban mı atıyoruz, gösteriş mi yapıyoruz diyebilirler alakası yok. Banlayanın ismi yazmaz zaten.

Önerime geçecek olursak;

Bir moderatör SG'de bir takım gördü diyelim bu kişileri banladı, sohbet'te böyle gözükecek.

Uniocraft >> Hyper123 adlı kişi sınırsız banlandı.
    Uniocraft >> Sebep: Soloda takım olmak yasaktır. Kanıt:

Hem modların aktif olmadığını düşünen oyuncular sürekli bir ban atıldığını görünce tamam aktifler der. Hem diğer suçlular cayabilir vesayre vesayre.

Bunun mutesini de düşünün diyecektim de, gereksiz olur demiyorum.

Umarım işe yarar, kesinlikle gösteriş amaçlı değil bence oyunculara güven verir.
    @UnioDex @Alpergos @MountBANK @RealizeWP

Alpergos bunu beğendi.
  2. Alpergos

Alpergos Emekli

Alınan Beğeniler:
    170
    Oyuncuların takım olmaması ve onları caydırmak için, oyuna girerken ''Bu Odada Takım Olmak Yasaktır.'' gibi bir uyarı çıkıyor. Dikkat etmeyen oyunculara ise, sizler aracılığı ile cezaları veriliyor. Ceza verilenlerin isimlerinin görünmesi, bu uyarıyı dikkate almayan arkadaşlar için çok güzel bir caydırıcı unsur olabilir.

HyperOfStrike bunu beğendi.
  3. HyperOfStrike

HyperOfStrike Emekli Moderatör
    Emekli

Alınan Beğeniler:
    362
    Öncelikle merhaba,

Beğenmenize gerçekten sevindim, şu açıdan bakacak olursak oyuncular her daim kendini mod izliyormuş hissinde olurlarsa, daha ciddi ve kurallara uygun hareket edebileceklerini düşünüyorum. Açıkçası ben solo'da team olsam ve sohbette banlananları görsem tedirgin olurdum, çünkü herkes banlandığına göre bir mod aktif izliyor ve benide görüp banlayabilir.

Yöneticiye kalmış gerisi, umarım hayırlısı olur.

Saygılar

Alpergos bunu beğendi.
  4. RealizeWP

RealizeWP Emekli mi
    Emekli

Alınan Beğeniler:
    61
    Mantıklı fakat yapılan yanlış uzaklaştırmalarda hata düzeltme payımız yok. Dürüst olmak gerekirse bu konuda kendi yanlışlarımızı düzeltmeden bu tarz bir işe girmek basite kaçmak olur :) .

Alpergos ve HyperOfStrike bunu beğendi.
  5. UnioDex

UnioDex Emekli
    Yönetici Emekli

Alınan Beğeniler:
    2,076
    Öneriniz için teşekkürler. Ban sistemimiz yenilendiğinde ekleyip eklemeyeceğimizi düşüneceğiz.

HyperOfStrike ve Alpergos bunu beğendi.
Konu Durumu:
Bu konu kilitli olduğu için cevap yazamazsınız.

Bu Sayfayı Paylaş