1. Minecraft sunucumuz kapandı ancak sitemiz arşiv sebepleriyle açık bırakılmıştır. Discord ve diğer sosyal ağlar üzerinden UnioCraft'ın bir parçası olmaya devam edebilirsiniz!

Banlı kişi giriş yapmaya çalıştığında çıkan bilgi ekranı hakkında öneri

'UnioCraft Diğer' forumunda HyperOfStrike tarafından 4 Tem 2017 tarihinde açılan konu

1. HyperOfStrike

HyperOfStrike Emekli Moderatör
    Emekli

Alınan Beğeniler:
    362
    Öncelikle merhaba,

Artan oyuncu kitlesi ve artan yetkili sayısıyla, ceza verilme oranları da artmakta.
    Raporlayıp banlattığım bir hesapla giriş yapmaya çalıştığım da (banlıyken çıkan bilgi ekranını görüntülemek için) açıkçası düzensiz ve karışık buldum.

Bugünkü önerimde de bunun hakkında tavsiyeler vereceğim, umarım faydalı olabilirim.

Öncelikle banlı oyuncunun karşısına çıkan ekranı benzer bir şekilde yazayım;

Giriş yaparken atıldınız. Sebep: Soloda takım olmak. Kanıt: ***** sebebiyle kalıcı olarak uzaklaştırıldınız.

Buna %90 benzer bir metin çıkmakta, açıkçası karışık ve hatalı olduğu açık. Fotoğraf atma imkanım yok kusura bakmayın, ama metin buna yüksek derece benzer.

ÖNERİME GEÇMEK İSTİYORUM;

Pluginle yapılabileceğini düşündüğüm (pluginden pek anlamam) için paylaşıyorum.
    Ban yiyen oyuncuya şöyle bir metin çıksaydı:

Connection Lost
    Sunucudan Uzaklaştırıldınız!

Sebep: Solo SG'de takım olmak yasaktır.

Kanıt: ****

Uzaklaştırma Tarihi: 04.07.2017

Süre: Sınırsız

Haksız olarak ceza aldığınızı düşünüyorsanız, www.uniocraft.com/destek/ adresinden ban itirazı yapabilirsiniz.

Bu şekilde ban yiyen kişinin suçlu olduğu net şekilde açıklanacağı için, daha az ban itirazı gelebilir.
    Suçsuz ban yiyen zaten destek talebi açacaktır, ama suçlu kişi "ban itirazı yapın" mesajını görüp "acaba kandırabilir miyim?" düşüncesine kapılamayacaktır çünkü düzgün ve açık bir şekilde suçlu olduğu belirtildiği için cesaret edemeyecektir.

Umarım anlamışsınızdır ve işe yarar bir öneri olmuştur.

Okuduğunuz için teşekkürler, yorumlarınızı bekliyorum mutlaka.

2. SabanOgluSaban

Alınan Beğeniler:
    39
    Bence'de Düşünebilir Bir Konu +1

3. HyperOfStrike

Emekli

Alınan Beğeniler:
    362
  4. RealizeWP

RealizeWP Emekli mi
    Emekli

Alınan Beğeniler:
    61
    Bize neden banlandığına dair değil, haksız yere banlandığı için gelen insanlar var. Oyun dünyasının klasiği olarak herhangi bir sunucudan uzaklaştırılan kişi genelde ya ne yaptığını unutur ya da kanıtın yetersiz olduğu kanaatine varır fakat her iki durumda da şahıs kurallardan bihaberdir. Verdiğiniz öneri güzel ancak yapılması için harcanan efora şu sıralar değecek gibi durmuyor. Odağımız daha yüksek yerlerde ve bunlar bitmediği sürece bu tarz konulara el atamayacağız.

5. HyperOfStrike

Emekli

Alınan Beğeniler:
    362
    Öncelikle merhaba,

Görüşünüze elbette katılıyorum bu işlerden daha mühim daha ihtiyaç duyulan şeyler vardır, ve biz oyuncular olarak ilk onların yapılmasını isteriz. Ben böyle tavsiyelerim de hep belirttim; "Bunlar görsel açıdan düşünülmüş küçük şeyler."

Sakın yanlış anlamayın ille de olacak! diye bir şey katiyyen söyleyemem. Sadece şuan eldekileri geliştirmek amaçlı aklıma gelenleri sunuyorum. Aciliyeti yok, olmasa da olur. Sadece daha güzel ve belirgin olması açısından önerdim ve kalsın ilerde küçük şeylerle ilgili bir düzenleme olduğunda araya katılır.

Ama tabii ki siz yetkili olarak önceliğiniz hep dediğiniz gibi "Daha yükseklere oynamak" olmalıdır. Bu tür detaylar küçük ve arkaya bırakılmış ufak-tefek düzenlemedir.

Saygılar.

RealizeWP bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş