Öncelikle Merhaba arkadaşlar iyi oyunlar ve forumlar , Ben İskender Furkan Blqck klaninin üyesiyim oyundaki adim BlqckDay/Reach serverde ne olursa olsun olay bize patliyor bundan 1 2 hafta önce tsde muratcan (imruhtless gibi bişeydi nicki) kavga ediyoruz tsden ban yiyoruz . Sonra yaptıgımız hatali bir davranis olan yeni kimlik kurup tekrar giriyoruz giriyoruz tsye odaniza çekiyosunuz olabilir fakat yetkili sizsiniz muratcan konusuyor bende buna sinirlenip inat yapip siz banladikça tekrar geliyorum en son yabanci bi isim ile geliyorum muratcan bize yazik diyor bende a..ne yazik diyorum ve moderatöre küfürden Enes (BlqckRiad) ban yiyor neyseki benim yaptıgımi kanitliyoruz arkadaşin bani açiliyor normal bir oyuncu olsa tsden banlarsiniz fakat konu Blqck klani olunca küfür size edilmemesine ragmen oyundan ban yiyoruz xd . Bu konuyu geçtik sıra yeni mod mackleovermore Enes mod başvurusu yaptiginda rekabet oldugu için ve mod ile kavgali oldugu için kazanamadi fakat ilker mod oluyor olabilir hayirli olsun konu buda degil biz kilit kirdiricaz geldigi gibi selam veriyoruz kilit kirilicak diyoruz tamam diyor . sonra bekliyoruz başka birinin kilidini kiriyor bizi bekletiyor nedenmi biraz düşünelim ' REKABET ' neyse bu konuyuda bitiriyorum . Lyersin modlarindan biri servere sövüyor ilk sinirsiz ban sonra muteye dönüyor hm . @Deagle_ @oyuncu08 @TheHunterPrimal servere sövdügü için sinirsiz ban . Evet bu yazdiklarima cevap istiyorum ve kilit vermezseniz sevinirim . Sizinde yorumlarinizi bekliyorum arkadaşlar
Bu konu destek konusu buraya açmamalısınız. Yetkililer ile olan sorunlar kendi aralarında halledilmelidir. Yaymak gerçek olmayan ön yargı oluşturabilir.