Öncelikle MERHABA Bildiginiz üzere SkyBlock1 2.2 Güncellenmesi yeni yayınlandı ve bir sonraki güncelleme konusunuda market ve duyuru hatalarına yöneltildi.. Görüdügüm üzere oyunuda Tarım ürünleri ile para kazandırmaya calıştırılıyor evet işe yaradı ama bu biz demir satan topluluga yaramadı. Sebebi; 128 Adet demir genel olarak her yerde 10000$ 64 demir ise markette 9600$ yani tam olarak 128 adet demiri 10000$ alıp 19200$ satıyolardı. Şimdi ise herkez Tarım ürünlerinden para kasmaya calışıyo ben oyuna girebilsem kendim satacam ama oyuna haftada 1 gün girebiliyorum. Onun için WARP acık kalıyo ve para kazanıp Diamond BLOCK alıyorum ve adama diziyorum. Son günlerde warpımda hic iş olmadıgını gördüm onun için bir önerim var; 64 Ade demir 9600$ yerine 11999$ olsa ve herkez rahatlıkla para kasabilse bu fiyat düşürülebilir rastgele koydugum bir fiyattır. Ama artık demir piyasası artsın. Bu önerimi dikkate alırsanız sevinirim. Ben bu konuyu destege attım. Ama siznde fikrinizi almak isterim.
Şuna Ek Olarak Yeni Güncelleme Ne ZAMAN Gelicek Ve Ne Kadar Olacak Blok Fiyatları Bunu Yazabilirmi Bilen Biri . Ve Bence Tarım Ürünleri Halen Ucuz Diye Düşünüyorum 1-2 K Zam Gelmeli Diye Düşünüyorum..
Öncelikle Merhaba.............. Bencede markette demir satış fiyatı artmalı çünkü tarım ürünleri yüzünden demir alıp satan kalmadı. eğer demirin satış fiyatı artarsa bazı kişiler tekrar demir alıp satmaya döner hem demir satanlar hemde demir alanlar kazanır. Bence Tarım Ürünlerinin fiyatları şuanda çok iyi biraz daha artarsa millet demir'den para kasma yerine tarım ürünlerinden para kasar. Elinde Demir - Golem spawner olanların spawnerları elinde kalır. ve ek olarak millet tarım ticarettinden geçinir ve siteden kimse spawner almaz. tabiki bunlar benim düşüncem. İyi Forumlar Dilerim..........
Bence gayet haklısn burda benim amacım Siz Ben iPriemnik _Chancer Cloudness gibi oyuncuların düşüncesini almak sebebi; Sunucuda demir piyasasını döndüren kisiler bunlar. Yani ben sizin kadar oyuna giremiyorum yada sabah bot u acıp akşam kapatamıyorum 12 saat boyunca okulda ve stajda oluyorum. En azından fiyatlar arttırılırsa herkez tekrar demir e döncek benim ortaklarımla birlikte 38 demir sp im var 18 adet i benim. Ben onları sitede kredi cekerek aldım. Madem böle bişi olacak kimse para kasmıcak neden aldım? Yani @UnioDex fiyatları birazdaha yukarı cekersen sevinirim biz bu siteye boşuna para yatırmış oluyoruz. İyi FORUMLAR... --- Mesajlar otomatik olarak birleştirildi, 16 Kas 2017 --- Enes cim tam oalrak güncelleme ne zmn gelecek bilmiyom ama Aralık ayı Yetkili alımları olursa ondan sonra gelecek gibi geliyor bana. Ayrıca tarım ürünlerinin fiyatı gayet iyi şuan arttırılmaya gereke yok. Enes yoksa Spawnerları satıp CİFTCİ mi olacan. --- Mesajlar otomatik olarak birleştirildi, 16 Kas 2017 --- @UnioDex Yiğit konuyla ilgili düşüncelerin nelerdir? Paylaşırmısn?
Merhaba. Skyblock da Spawnerlerim vardı 64 inek 64 koyun 64 domuz sp ErdemAE(LavaDex) Nickim oyunu bırakmıştım tekrar başladım işte spleri biyere gösteriş için dizmiştim sonra kırdım koyunlar kayboldu onun yerine 128 domuz 64 inek oldu ve eskiden kalma at,mantar inegi,tavuk spleride vardı 1 er adet onlardan atı ve tavugu koydum kırdımda domuz oldu bi yardımcı olurmusunz ?
@ErdemAE öncelikle geçmiş olsun ve Bu mesaji buraya değil destek bölümüne Atman lazım. İyi Forumlar...
@ErdemAE Senle tanıştıgım için önce mutlu oldum. Spawner konusuna gelcek olursak; SkyBlock1 2.0 geldiginde UnioCraft kendi spawner yazılımını yaptı bundada spawnerların kaybolması veya domuz sp olmasını engellemk için birkac yazılım var. Şuan SkyBlock1 2.4 güncellenmesi gelecek büyük bi ihtimal bu bug orda düzeltilecektir. Ayrıca destege de bu sıkınıtını bildirmelisin. Eger dediğin gibi olmussa demir spawner alr artık kopyalanabilir halde @UnioDex yanlışlıkla "BUG" bulduk yiğit bi ilgilenirmisin?
Evet seni unutmuşum.Sorry @MountBANK @Leejey @ErenOzsahin10 @HyperOfStrike ve @UnioDex konu ile ilgili düşüncelereniz nelerdir ?
Piyasayı oyuncular ayarladığı için yöneticilerin yapabileceği bir şey yok. Konuyu kapatmıyorum kendi aranızda piyasayı düzeltebilirsiniz diye.
Bizim Tartıştığımız piyasa değil sunucuya satılırkenki demir fiyatı burada iş @UnioDex e düşer.11.999-11.799 yapsada biz satıcılar kar etsek.
Dediğimiz gibi tarım fiyatlarını uçuran sizlersiniz bunu tekrar düzeltmek bi nevi sizin işiniz fiyatları bizim kar etcegimiz şekilde ayarlarsanız sevinirim --- Mesajlar otomatik olarak birleştirildi, 18 Kas 2017 --- @UnioDex Biliyorum işelriniz başınızdan aşkın ama bu konudabir cevap bekliyor. Cevap yada düşünceleriniz nelerdir şuan.
Tarım ürünlerinin fiyatını arttırmamızın sebebi herkesin sadece demir alıp satması ve sunucuda hiç tarımın olmamasıydı. Eğer demiri şimdi arttırırsak o güncellemenin bir anlamı olmaz. Bu yüzden değiştirmeyi düşünmüyorum.