Evet sevgili UnioCraft forum üyeleri; Bugün ele alacağım konu sunucudaki dilenciler ve uzaklaşma yöntemleri. (Bu yazıda bahsettiğimiz para isteyen kimseler meslek olarak bu işi yapanlardır, lazım olduğunda rica edenler değil) Dilenciler günün her saatinde sunucuya girebilir ve oyunculardan para isteyebilir. Bazı oyuncular ihtiyacı olduğunu düşünerek çöp eşyalarını verirken bazı oyuncular da sırf dilenci ismini söylesin, sunucuda tanınır olsun diye bir miktar para veya item atarlar. Eğer dilenciler o günkü nasibini alamayacağını anlarsa veya çaldığı kapılar yüzüne kapanırsa, "egoist bilmem neler alt tarafı para istedim VIP olsam hepiniz ayağımda dolaşırdınız" türevleri cümleler söyleyerek normal oyununa devam eder veya oyunu terk ederler. Dilenci Türleri Sunucuya yeni gelmiş, daha oyunu bilmeyen bilginin yanında para dilenenler. D: Abi sa oyunun amacı ne? O: Klan kurup diğer klanlarla savaşmak. D: Klan nasıl açılır O: (Komut verir) D: Abi ev nasıl yapılıyor. O: Arsalara gidip arsa alıcaksın ve oraya yapıcaksın. D: Abi param yok arsa almak için para atar mısın? Klasik, genelde yeni başlayan dilenciler +Beyler sa yeni geldim de para veya item atabilecek var mı? Yaratıcı cümleler kurarak adeta beynimizi para vermeye zorlayan dilenciler +Allah peygamber için bana para atabilecek mümin kardeşlerim var mı? +Bana para atanın annesi 1....3.....6.....77... asır yaşasın amiiin. Duygu sömürüsü yapanlar (VIP madenin önünde) D: Abi sa kazman ney? O: Rüya kazma D: Of ya herkesin rüyası var bir benim yok O: Para biriktir git al D: Abi babam meme kanserine yakalandı durumumuz yok Eksikçiler + Beyler 19 kredim var 1 kredi atar mısınız rüya kazma alıcam (Aklıma gelenler bunlardı) Nasıl kaçılır? Dilenci olduğunu düşündüğünüz veya farkettiğiniz kimseden kaçmak için; /ignore komutunu kullanmayın belki ileride gelişir ve ihtiyacınız düşebilir, bu yüzden "hayır" cevabını kullanın ve para veya item atmamakta ısrarcı olduğunuzu (hangi yolla olursa olsun) belirtin. "attım geldi mi" Çöp itemlarınızı atın ve kurtulun ama dikkat edin kedi gibidir bunlar en son yemek yedikleri yeri hatırlarlar (vefalı değiller, bir daha yemek için ). Eğer çöp itemlarınızı alıp "abi daha iyisi yok mu?" derlerse engelleyin bunlar genel olarak yan hesaptır.