Merhaba,bazı canlıcıklar yüzünden fazla sinirlenip sunucuya küfür edip kendimi banlatmıştım (Dc'den beni banlayın yazarak xd) Bunun sonucunda hem dc hemde sunucudan ban yemiştim zaten editi flnda yakmıştım bu fazla sorun değilde geri döndüm ve bu hesapla oynuyorum şu anda vip alacağım haftaya ve ya başka bir gün alınca sunucu dc'sine nasıl gireceğim ve ya nasıl vip rankını alıcam sunucuda vb. bu yüzden discord banımın sınırlıya çevrilmesini talep ediyorum umarım iyi birşeyler çıkar sonuca
Desteke yazman gerekir ve moderatörler ilgilenir banin acilirda eğer gelirsrn sunucuya bot komutlari kanal metnine !vip yazarak özel mesaj gelir ve. Vip olduğun zaman oda kurarsin !vipodakur , birisine odada izin vermek için aynı şekilde bot komutlarina !izinver @iDeadlyHero gibi kullanabilirsin.
Desteğe yazman daha mantikli acikcasi. Ordan seninle daha rahat ve kolay ilgilenirler. @iDeadlyHero ustteki postta komutlari yazmis, ekstra olarak dc sunucusuna girdiginde komutlarin tamamini hizlica ögrenebilirsin.
d0ru la ben bunu neden desteğe yazmadım? Ha bide önceden vipdim biliyorum komutları ama yinede tşk ^^