1. Minecraft sunucumuz kapandı ancak sitemiz arşiv sebepleriyle açık bırakılmıştır. Discord ve diğer sosyal ağlar üzerinden UnioCraft'ın bir parçası olmaya devam edebilirsiniz!

Geride Kalmış Hata Ve Koskoca Pişmanlık...

'Çöp Kutusu' forumunda HazretiAta tarafından 1 May 2018 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
Konu Durumu:
Bu konu kilitli olduğu için cevap yazamazsınız.
  1. HazretiAta

HazretiAta Oyuncu

Alınan Beğeniler:
    0
    Öncelikle nereden başlayacağımı inanın hiç bilmiyorum. Eski sayılmasada geçmiş günlerde çok büyük bir hata yapmıştım. Tarih 16.12.2017 belki biraz olgun değildim, bunu bende farkındayım. Yapmış olduğum bütün hataları ayaklarımın altına serdim, hatamı anlayıp sizden özür diliyorum, UnioCraft ekibi ve koskocaman ailesi. Yaptığım gerçekten büyük terbiyesizlikti, en başından beri farkındayım. Size ne desemde, ne yapsamda yaptığım terbiyesizlikten sonra boş olacaktır, bunu biliyorum. Ama inanın ben gerçekten çok pişmanım. O eski günleri, yıllık arkadaşlarımla geçirdiğimiz vakitleri çok arıyorum. Şimdi ''Ben vReqtL_ dediğim zaman sen ban yememişmiydin, ihanet edenle işimiz olmaz!'' tarzından ifadelerle karşılaşıyorum. Onlarda haklılar, hiç birşey demeye hakkım yok zaten. Ben bütün hatalarımı ayaklarımın altına serdim, yeni bir sayfadan başlamak istiyorum. Üzüntümü anlatacak kelime yok. Olanlar için gerçekten çok üzgünüm. Beni affedermisin UnioCraft?
    Sunucudan banlandığım ekran görüntüsü: Screenshot
    - vReqtL_ / Ata

2. HyperOfStrike

HyperOfStrike Emekli Moderatör
    Emekli

Alınan Beğeniler:
    362
    Konuyu yanlış yere açmışsınız, www.uniocraft.com/destek adresine "İtiraz" kategorisinde açarsanız yetkililer olarak değerlendirme de bulunup geri dönüş yapacağız.

HazretiAta bunu beğendi.
Konu Durumu:
Bu konu kilitli olduğu için cevap yazamazsınız.

Bu Sayfayı Paylaş