1. Minecraft sunucumuz kapandı ancak sitemiz arşiv sebepleriyle açık bırakılmıştır. Discord ve diğer sosyal ağlar üzerinden UnioCraft'ın bir parçası olmaya devam edebilirsiniz!

HackPvP Sanal Market Ve Map - 1v1 ve diger sorunlar.

'Kapanan Konular' forumunda TheKronox tarafından 3 Eyl 2017 tarihinde açılan konu

1. TheKronox

TheKronox Oyuncu

Alınan Beğeniler:
    1
    Merhaba UnioCraft Oyuncular'ı , yetkilileri.

Bu konuyu açma sebebim bir önerim olmasıdır.
    HackPvP [ KitPvP] Sunucu'sunda Map'i Çok büyük bir kitle begenmedi . Çünkü vipi olmayan insan aşagı atlayamıyor pek fazla kaçış yeri yok. hemde mapin arka taraflarında Blok lar cukurlar cok yanlış koyuludugu için Step ' de o sırada cıkarken blogu packet yolladıgı için atılmaya , takılmaya yol açıyor 1 blok da takılmassın fakat çok fazla boşluk ve ard arda çıkılacak blok oldugu için step cok fazla takılıyor ve speed gibi özellikde bloke kalıyor bir süreligine ve zaten Dirençsiz bir oyuncu orda takılsa Arkasında 2 Dirençli olsa Lockwiew Özelligiyle yakalar. Ve Ölür. Alpergos Çok Fazla kaçmanız uçmanız için yer yaptık demiş fakat pek de deil. Daha Çok 1v1 Atılacak yerler yapsaydınız güzel olabilirdi 1v1 atılabilcek güzel bir yer bile yok mapte evler çok dar . Spawnda blogun içine girip vurulmama bugu var aşagıdaki. yerde. Mesala haksız yere yan çar ile para kasmaktan ban yiyen bir sürü oyuncuda var. bu konulara dikkatli ilgilenilmesi gerektigini düşünüyorum. Sanal Market ise factionda bulunan -/market -/vipmarket gibi özellikler gelmesi gerektigini düşünüyorum HackPvP Sunucusunada Çünkü Çogu İnsan 1 anında veya 1 pat rej İçin Kit Şifacı Çekmek Zorunda Kalıyor. Sanal Market gelirse hepsi fiyatlarına göre ayrıntılı orana bölünürse cok daha iyi bir kitleye ulaşacagınızı düşünüyorum. Hemde HackPvP ' sunucusunda artık para kasmak çok zorlaştı eskiden parası kalan insan yaşıyor fakat yeni başlayan oyuncular cok zorluk çekiyor oyüzden 2 Kişi Öldürdügümüzde 20 Lira Gelmesi Daha iyi Olabilir . Bence HackPvP Sunucusuna büyük bir çekiliş yapabilirsiniz . Ve Bukadar büyük bir düşüşe geçmişken sunucu bayram kampanyasını daha esnek yapabilirdiniz. 1v1 Sistem'i ise Kitleri çok güzel olmamış ve Nedense 1v1 Arena'da lockwiew özelligi %50 tutuyorsa 1v1 Sisteminde %175 tutma özeligine sahip yani anında regen iksiri gibi şeyler koymuşsunuz fakat insanlar geriye kaçmaya çalışsa o adam arkasından targetlense direk ölüyor. ve Direnç veren bir 1v1 arenası yapabilirdiniz fakat 1v1 sistemindeki kitlerde cidden baya kötü olmuş. GodKit teki anında hasar gibi Güç5 yay gibi şeyler Hemde Biftek de yok açlıgı doldurmak için apple'leri yiyoruz. Hemde Map Çok sade kalmış ben çok daha güzel bir map bekliyordum tasarım içeren fakat bekledigimin %1 ini karşılamadı bile. Begenmiyorsan niye oynuyorsun diyen Builderi kötülüyorsun diyen oyuncular olucaktır illaki fakat amacım o deil Alpergos'un buildlerinin cogunu begeniyorum fakat bunu begenmedim bu map HackPvP ' de degilde farklı bir sunucuda kullanılabilirdi , VIP Kitlerinin degişmesi gerektigini düşünüyorum. Mesela Power Vip Kiti şöyle Olabilirdi Koruma 4 Kırılmazlık 1 Kask Koruma 4 Gögüslük Koruma 4 Pantolon Koruma4 Kırılmazlık 1 bot. gibi Kitte 45 Saniyelik rej vermesi yerine 2 Anında 2 Patrej verebilir.Diger Vip Kitleride düzenlenebilirdi böyle. Şimdi oyunculardan biri gelir der Neden Bukadar hileli kitpvp yi güncellesinler ? Cevabım Şu Olucak Kitpvp de oynayan benim gibi eski oyuncular bilir KitPvP Sunucusu 2014 de açıldı ve ilk defa 1 yenilik getirildi Kitpvp ye Şu Unio acıldıgından beri oynuyorum kitpvp acıldıgında direk kitpvpye başlayıp zevkle oynamıştık ama hic güncelleme olmadıgı ilgilenilmedigi için gittikçe online düştü Yaş Kitlesi Azaldı. 2014 - 2016 Nisan Arası HackPVP 95 Onlineden düşmüyordu. Şimdi HackPvP ' ye girdigimizde 20 Onlineyi zor gören bir sunucu oldugunu farkedebiliyoruz. Ve Eski Zamanları özlüyoruz. Zamanında 1000 Onlineyi Geçen unio şimdi 250 Onlineyi zor görmeye başladı bu tavsiyeleri kötülemek için veriyorsun diyen arkadaşlar a cevabım şudur ; Eger Amacım Sunucuyu kötülemek olsaydı neden kötü olan şeyleri yazayımki. ? Öneri vereyimki,? ...
    Saygılarımla xNeverBackDown - Nebulosy - HeyItsWafflez.

2. MrFrah_

MrFrah_ Oyuncu

Alınan Beğeniler:
    6
    KitPvP Oynamiyorum ama fikrini beğendim. Kaç Saatte yazdın xd

3. TheKronox

TheKronox Oyuncu

Alınan Beğeniler:
    1
    Teşekkürler , Yaklaşık 3 Dakika 49 Saniye.

4. ScoreMAX

ScoreMAX Oyuncu

Alınan Beğeniler:
    0
    sen özetini söle okuyamadım D:

5. OzgurEraslanYT_

Alınan Beğeniler:
    71
    Kit Pvp(HACK PVP) oynamiyorum fakat bence fikrin iyi :)

6. UnioDex

UnioDex Emekli
    Yönetici Emekli

Alınan Beğeniler:
    2,076
    Önerileriniz genel olarak bu şekilde değil mi?

- Harita değişsin.
    - Sanal market gelsin.
    - Düello kitleri değiştirilsin.
    - VIP kitleri değiştirilsin.

Eğer doğru algıladıysam harita zaten değiştirilecek, sanal market önerisi de kabul edildi. Diğerleri de ileride yapılabilir.

Önerileriniz için teşekkürler. Diğer HackPvP oyuncularının da eklemek istedikleri olabilir diye konuyu açık bırakıyorum.

7. LegenDeviL78

LegenDeviL78 Oyuncu

Alınan Beğeniler:
    8
    @UnioDex /ws komudu gelmeli istediğimiz zaman istediğimiz kişiyle item düşecek şekilde ws atabilmeliyiz /ws izle arenakodu şeklindede arenayı izleyebiliriz. Duelde item düşmüyor ve istediğimiz eşyalarla atamıyoruz kolay gelsin.
    -sebson1x,CyperPac,Lapro

Bu Sayfayı Paylaş