Öncelikle Herkeze Selamün Aleyküm UnioCraft Ekibi Artık şu Survival Games Oyununa her girdiğimiz oyunda 1 tane speed hack oluyor, Örnek gösterecek olursak adam oyun başlar başlamaz sandığa ışınlanıyor efendime söyleyim adamı arkadaladıgında speedle ucuor speedle senı kesıor hani artık bu tarz şeylerden bıktık lütfen artık oyuna yetkılımı koyarsınız banlarlar cunku vıdeo ceksek adamı banlatırız ama baska bir adla üye olup tekrar acar o yüzden video isini gereksiz buluyorum. Birtane Adam Hack Acıp oynuyordu bende ona oc dedım ve 2 hafta mute yedım. Her Neyse Su hilelere artık bi care bulun gercekten oyun zevkinin içine ediyorlar.... Viktor1604
Öncelikle merhaba, Komple Temizlik İlkesi: "Uzaklaştırma cezası alan oyuncuların sadece suç işlediği hesap değil kişinin yan hesabı olduğu bilinen hesaplar ve aynı IP adresinde bulunan hesapları da ceza almaktadır. Bu yüzden bir suç işlendikten sonra oyun içi varlıkları farklı hesaplara taşımak fayda etmeyecektir." Gördüğünüz gibi kafasına göre yan hesaplarıyla gelemez, onlarda ban yiyor. Siz, kanıtınızı alıp desteğe yollayın hakeden cezayı veriyorlar. Zaten hakettikleri cezayı verdikleri için şuana kadar SoloSG'de 50 üzeri takım banlattım, sizde yapın temiz oyun istiyorsak banlatmalıyız.
Emin Ol Şimdiki 7-8 Yaşındaki Çocuk bile Power Tuşunu açıp kapatmakla Ip değişeceğini biliyor IP ban biraz Hafif kalır En doğrusu Şu Moderatorler Hiç SG odalarına girmiyor Sizde farketmişsinizdir Modlar anca Forumdan Gelen SS leri Video ları banlıyor bana göre Birde Gelip Oyundakileri Görseler Daha iyi olabilir İYİ FORUMLAR
Kardeşim Sırf Sizin İçin Moderatörler Survival Games'te Sizi İzlemek Zorunda Değiller. Onlar Sizin Attığınız Desteklere Bakıyorlar. Fazla'da Zamanı Olmuyor. Onun İçin İtirazın Varsa https://www.uniocraft.com/destek/ Adresine Yaz Ancak bu bölümden yardımcı olurlar sana.
Merhabalar speed hax'ları bandicam aciton daha çok farklı programlar ile çeke bilrsin 10saniye bile yeter sen 1 kere ölcen sadece o tüm yan hesapları ile ban yiycek
Öncelikle Merhaba Evet şimdiki hile koruması biraz zayıf kalıyor 1.12 sürümüne yükseldiğinde hack koruma paket'ide Editlencek ; 1.12 gelene kadar SS alıp destek bölümüne atabilirsiniz . Moderator'lerin her odaya bakmasıda imkansız . 40 adet Team Sg Odası 20 adet SolaSg Odası Bulunmaktadır. ve sunucuda sadecene 8 adet Moderator Bulunmaktadır ; Yani İş yine size Düşüyor . İyi Forumlar...
Hile koruması üzerine sürekli güncelleme yapmaktayız. Ancak hileciler de sürekli güncelleme yapıp yeni hileler getirmekte. Maalesef Mojang bir el atmadan bunu %100 çözmemizin imkanı yok. Yine de güncellemeler devam etmektedir.