Merhaba ben BlqckRiad.Cumartesi günü sunucudan sınırsız olarak uzaklaştırıldım.Sebebi moderatöre küfretmekmiş.Bize yapılan bazı haksızlıkları destekden dile getiremediğimden buradan bir yazı paylaşıcam yiğit birşey yazmadığı sürece hiçbir moderatör lütfen kapatmasın. Neyse sebebinde Joseph nickli bir oyuncu moderatöründe odada bulunduğu bir odada küfrediyor.Bunu yapan meğersem arkadaşımmış ilk zamanlarda benim banım açılır oda yırtar diye birşey söylememişti.Açılmayınca daha doğru açmamak için zorlayan moderatörler olduğu için geldi bana söyledi.Odada ''muratcan'' diye biri var ve o bizi banlatmaya çalıştığı için ona sövüyor.Buda bazı yollarla moderatöre sövmüş gibi gösteriliyor. Neyse ben ban yedim onlarca destek açmam sonucunda anlaşamadığım moderatörlerden olumsuz yanıt aldım.Ben o değilim dedikçe bana hiç anlamadığım bir ss gösterdiler ssde ise ''search'' yerine bir ip yazılmış ve banlılar yerinde gösteriliyor o ip(anladığım kadarıyla).Ve bilmiyorlarki benim ana ipimde banlı sonrasında o adam sizsiniz diye bana söylüyorlar.Bana o fotoyu attığı gün ip'den konum bulma diye birşeyin olduğunu söyleyen arkadaşım sayesinde konumuna baktık.Ve sonucunda evimin yanından geçmeyen bir konum ortaya çıktı. He önemli olanda ben o saatlerde banlıydım ve ip değiştirip girmedim. Neyse bize yapılan haksızlıklar bunlarla sınırlı değil.Benim ts3'den ban yememden sonra bir arkadaşın yardımıyla (mod'un kankası)ortağım olan yılmazda ban yiyor ve klan odalarında 3. sırada olan Blqck l BabaLeft odası siliniyor ve sonrasında yılmazın banı açılıyor.Bir klan lideri ban yedi diye oda siliniyor aslında odada Yılmaz,Yasin,Nail,Koral halen klan lideriydi.Böle birşey varsa bütün odaların silinmesi lazım. Yapılan hatalar bunlarla sınırlı değil ki. Ben ban yedikden sonra Yılmaz'ın da 2-3 hesabı ban yiyor.Ve ben bu hesaplara hiç girmedim.Tebrik ediyorum. Böyle sistemler ve bazı moderatörler sayesinde gelişemeyeceğinizi düşünüyorum.Sizi tekrardan tebrik ediyorum.Aklıma bazı yazılar gelirse eklicem.