1. Minecraft sunucumuz kapandı ancak sitemiz arşiv sebepleriyle açık bırakılmıştır. Discord ve diğer sosyal ağlar üzerinden UnioCraft'ın bir parçası olmaya devam edebilirsiniz!

UC Free For All sunucusu

'UnioCraft Diğer' forumunda HyperOfStrike tarafından 21 Haz 2017 tarihinde açılan konu

1. HyperOfStrike

HyperOfStrike Emekli Moderatör
    Emekli

Alınan Beğeniler:
    362
    Öncelikle merhaba,

Bildiğiniz üzere Türk PVP oyuncularına yerli SG sunucusu dendiğinde akıllarına UC gelir, şahsen bende bir PVP oyuncusu olarak Survival Games'e alıştığım sunuculardan birisi Unio'dur.

Şahsen SG oynadıktan sonra UC de yapacak bir şey bulamadığım için çıkıyorum, SG heyecanı üstündeyken gidip Skyblock oynamakta saçma olur haliyle.

Neticeye gelelim şahsen KitPVP'den zevk almayan nadir kişilerden birisiyim, hile serbest olması ve herkesin farklı eşyalara sahip olması bana zevk vermiyor, isterdim ki herkesin demir set demir kılıçla kapışabileceği bir FFA sunucusu olsun, şahsen güzel olur.

SG den sıkılınca FFA oynarız yetkililer isterse 1vs1 de olabilir ama düz bir FFA sunucusu fena olmazdı herkesin SG oynamadan önce ısınabileceği bir alan hoş olurdu.

Tabii son söz yöneticilerin, ben Unio'ya daha fazla mini game eklenebileceğini düşünüyorum.
    Örnek: FFA, EggWars ve benzeri gibi.
    @UnioDex
    Sizlerde yorumlarınızı yazın, belki UNİOCRAFT'ın gelişimine katkı sağlarız fikirlerimizle. :)
    Okuduğunuz için teşekkürler.

2. UnioDex

UnioDex Emekli
    Yönetici Emekli

Alınan Beğeniler:
    2,076
    Öneriniz için teşekkürler, bu yaz minigame oyuncuları içinde yenilikler yapacağız. UnioCraft temel olarak minigame odaklı bir sunucu olmadığından yeni oyunlar biraz geri planda kalıyor. Ancak bu yaz hem minigame ekleyeceğiz hem de köklü büyük oyunlarımıza güncellemeler yapacağız.

HyperOfStrike bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş