1. Minecraft sunucumuz kapandı ancak sitemiz arşiv sebepleriyle açık bırakılmıştır. Discord ve diğer sosyal ağlar üzerinden UnioCraft'ın bir parçası olmaya devam edebilirsiniz!

Yan Car Para Kasmak.

'Çöp Kutusu' forumunda LankyFaun tarafından 2 Eki 2017 tarihinde açılan konu

Konu Durumu:
Bu konu kilitli olduğu için cevap yazamazsınız.
  1. LankyFaun

LankyFaun Oyuncu

Alınan Beğeniler:
    0
    Vidyo hileli para kasiyor hepsi bot.

2. xOzgurEraslan

xOzgurEraslan Oyuncu

Alınan Beğeniler:
    38
    Bu video bana ait ve izin almadan neden paylaşıyorsun he ? ayırca hespi ban yedi ve forumda türkçe kurallarına uyman lazım !

#2 xOzgurEraslan, 2 Eki 2017
    Son düzenleme: 4 Eki 2017
  3. TheYouPro

TheYouPro Oyuncu

Alınan Beğeniler:
    90
    xOzgurErarslan Neden herkese Karışıyorsun birader? derdin ney laf attigin kişi benim teamımda kitpvp oynuyor kitpvpde biz nasil para kasamiyorsak onlarda kasmamasini istemiş ve videoyu atmiş videodan prim yapmamiş ya ? [TÜRKÇE KURALLARİNA UYMAN LAZİM DİYORSUN İLK Bİ DÜZGÜN YAZ ÖYLE GEL]

#3 TheYouPro, 2 Eki 2017
    Son düzenleme: 2 Eki 2017
    WhiteGhostTR bunu beğendi.
  4. xOzgurEraslan

xOzgurEraslan Oyuncu

Alınan Beğeniler:
    38
    Benim kimseye bulaştığım yok bi derdin varsa buyur gel özele ben adamları zaten banlattım ayıca desteği kullanması lazım

5. TheYouPro

TheYouPro Oyuncu

Alınan Beğeniler:
    90
    Benim kimseyle derdim yok. Senin derdin varsa gel ALLAH tan başka kimseden korkmam yaşım 17 ts veya skype istiyorsan vereyim kardeşim

6. xOzgurEraslan

xOzgurEraslan Oyuncu

Alınan Beğeniler:
    38
    Benim içinde sıkıntı yok. :D

7. TheYouPro

TheYouPro Oyuncu

Alınan Beğeniler:
    90
    Tamam Kardeşim

8. _Ryuk

_Ryuk Oyuncu

Alınan Beğeniler:
    12
    Öyle diyorsun peki tamamda Kurallarda xOzgurEraslan istediğine karışabilir diyede bişey yok. şikayet edebilme hakkına sahip kişi herkese bulaşma.
    --- Mesajlar otomatik olarak birleştirildi, 3 Eki 2017 ---
    ve xOzgurEraslan videoda kişiyi kışkırtıyor ve hakaret ediyor videoyu desteğe atıcağım.
    @UnioDex
    @MountBANK

WhiteGhostTR bunu beğendi.
  9. xOzgurEraslan

xOzgurEraslan Oyuncu

Alınan Beğeniler:
    38
    Videoda kimi kışkırtmışım ? :D

10. TheYouPro

TheYouPro Oyuncu

Alınan Beğeniler:
    90
    _Ryuk helal kardeşim. 2015 Yılında böyle kişiler yoktu ve Forum yoktu. Forumda herkesin kendi Havasi var diyeyim Ben Kısaca. Adam Videosunu Atiyor izin aldinmi diyor Q:WE Bu Olay Beni gerçekten Güldürdü. Bu Arada Katılım 2016 Yım fakat Önceki Çarlarim Ban Yedi. :)

deathlayer123
    deathlayer
    YouMasterPro
    emir147

İyi Günler :)

11. _Ryuk

_Ryuk Oyuncu

Alınan Beğeniler:
    12
    Banın ho ? kışkırtmaya giriyor

12. xOzgurEraslan

xOzgurEraslan Oyuncu

Alınan Beğeniler:
    38
    Eyvallah

13. _Anshton

_Anshton Raufai
    VIP

Alınan Beğeniler:
    751
    Öncelikle hepinizi tebrik ediyorum. Saçmalamanın doruk noktasına ulaşmışsınız. Birisi ben 17 yaşındayım kimseden krokmam falan yazmış güzel kafa gerçekten. Diğeride onu desteklemiş. Teamımda demişsin güzel koruman güzelde sen bu arkadaşı forumda neden koruyorsun ve korunması gereken birşey de yok ki. Utanmasanız küfürleşe küfürleşe konuşacaksınız lütfen SAYGI çerçevesi içinde oynayalım şu oyunu. Son günlerde zaten arttı FORUM ARTİSTLİĞİ açıkcası.

xOzgurEraslan bunu beğendi.
  14. xOzgurEraslan

xOzgurEraslan Oyuncu

Alınan Beğeniler:
    38
    Ayrıca kişiye kesinlikle videoda kışkırtma yapmadım sadece ''BANIN HAYIRLI OLSUN DEDİM'' buna'da kışkırıtyorsun desteğe atıcağım gibisinden şeyler teki. 17 yaşındayım gel ts yok bura sen 17 yaşında olabilirsin fakat yaşına göre davranamiyorsun açıkcası siz beni güldürdünüz ve _Anshton'a kesinlikle hak veriyorum insan bir kontrol eder üyeler kısmına gelir benim videoyu çektiğim ve banalatıgım arkdaşın profiline bakar aktifmi diye bu arada _Ryuk istediğini yapablirsin umurumda değil ben bu tür konularada açıkcası sakinliğimi korurum ve sabrımı

-İYİ GÜNLER İYİ FORUMLAR.

15. TheYouPro

TheYouPro Oyuncu

Alınan Beğeniler:
    90
    özgürerarslan ben 17 yaşındayim diye ego yapmadim. sadece söyledim. derdin varsa skype gel dedim özele gel dedin konuyu bitirdim. konumu açmaya devam ediyorsun derdin ney ciddi soruyorum. Bir insanin egosu olur ama böyle olmaz egoyu ögretebilirim sana. La adam videosunu atiyor izin aldinmi diyorsun bu kadar mı egon var birader. Önceki konumada saçma yorum yaptin 5kredi çekiliş yaptim buraya niye açiyorsun diye atar tasliyorsun sen kimsin birader sen yetkilmisin ? yetkililer karışmazsa sende karışamazsin. kendini bir şey sanma okey ?

16. xOzgurEraslan

xOzgurEraslan Oyuncu

Alınan Beğeniler:
    38
    Öncelikle ben senin biraderin falan değilim saygı çerçevemizi bozmayalım lütfen. benim size demek istediğim youtube'de telif olayı varsa bunu'da o mantık ile bakınız. videomu benden izinsiz kullanması yanlış bir şey ayrıca desteğe atması gerek şeyi foruma atması yanlış. evet yetkili değilim fakat buraya cevap yazamam anlamına gelmez. egolu konusuna gelelim. ben egolu falan değilim

BUNDAN SONRASI'DA BENİ ALAKADAR ETMEZ BEYLER. DAHA'DA BU KONUYA YORUM ATMİYACAĞIM !

-İYİ GÜNLER İYİ FORUMLAR

17. Leejey

Leejey Emekli
    Emekli

Alınan Beğeniler:
    130
    Bu bardağı taşıran son damlaydı.Sürekli konu üzerinde alakasız kavgalar olması ve rahatsız edici tutum yüzünden cezai işlem uygulanmaya başlayacaktır.O kadar uyarıya rağmen oyuncuların hala böyle bir tutum sergilemesi garip ve gülünç olduğu kadar da bir yandan üzüntü verici bir olay.

SenihReizz, MuratBey_124 ve _Anshton bunu beğendi.
Konu Durumu:
Bu konu kilitli olduğu için cevap yazamazsınız.

Bu Sayfayı Paylaş