Öncelikle merhaba Ben egemen Namı Deger Koyucu Bugun bir cok oyuncuyu ilgilendiren bir soru ile karşınızdayım Screenshot Yakın zamanda Lapis Block'un ücreti nerdeyse 4 kat arttı. Bu biz oyuncuları cok rahatsız ediyor. Sebebi ise şu; Steck i 30k İken cok rahat rahat bütce dostu bir şekilde alıyorduk. Ben zamanında bir konu açmıştım tarım ürünlerine gelen zamdan dolayı demir piyasası düştü diye bizzat ben bir konu actım demir fiyatları yükselsin diye cok ugraştım yan, 9600$ yerine 11600$ yada 10600$ olabilir diye önerilerde bulundum. O zaman ın S.Moderatörü olan umut ise piyasayı oyuncular belirliyor diye konuya pek önem vermedi. Ya demirin fiyatı birazcık arttırılsın yada Lapis Block un fiyatı düşürülsün. Bu fiyatlar biz oyuncuları hastanelik ediyor , yerden yere vuruyor acıkcası. Şuan bir envanter Lapis Block 4.608.000 yani nerdeyse 5.000.000 Milyon eskiden bu fiyat 1.036.000 dı Yani nerdeyse 4.44 bir zam oranı taşıyor bu kadar zam oranı bence cok fazla bu oran kontrol edilsin. @UnioDex - @MountBANK - @Leejey
Zamın oranı %444 gibi bir zam ki bu çok yüksek bir zam.En azından lapis bloğun değerini 0.75 veya 1 yapabilirsiniz.Oranı korumak için.
Diğer bloklara göre çok büyük oranda avantaj sağladığından dengeleme amacıyla lapis blok pahalılaştırıldı. Lapis blok dışındaki blokları almak anlamsızdı ve büyük miktarda zarar ettiriyordu. Lapisin pahalılaşmasıyla beraber diğer blokların da alınması mantıklı hale geldi. Değişikliği yakın zamanda değiştirmeyi düşünmüyoruz.