Yılbaşına Özel; Tüm Spawner'lar İçin Geçerli Olan, 1 Spawner Alana Aynı Spawner'dan 1 Spawner Hediye.! Kampanyasını İstekle Bekliyoruz, Bu Gerçekten İyi Bir Kampanya ve Kredi Çekme İsteğini Artıracak Bir Kampanya Yani Böyle Bir Kampanya Olursa Daha Çok Kişi Daha Çok Kredi Çekeceği Anlamına Gelir. Kredi Çekmeyi Dahada Yoğun Kılmak İçin; Kredi Kartı, Havale, EFT İle Kredi Alımlarında %20 Bonus Yerine %30 Bonus Olursa 2 Katı Daha Kredi Çekilecektir. Eğer Bu Dediklerim Dikkate Alınarak Yerine Getirilirse Birçok Kişi Bu Kampanyalardan Yararlanmak İçin; Kredi Çeker ve Server ise Daha Çok Para Kazanır. Yani Hem Oyuncuların Hemde Server Sahibinin İşine Gelir.. Teşekkürler...
Öncelikle şunları söliyecem: Saten böle bi konu açılmıştır. ( Genel - Yılbaşı İndirimleri ) ve yetkililer gereken cevabı vermişdir. Saten forumu Skyblock1 forumun'da değil "Öneri ve Fikirler" forumuna acman gerekirdi. Saten bir önceki forumdada aynı kampanya fikirleri bulunuyor.
1 Demir SP Alana 1 Demir SP Gelirse Çok Saçma Olur onun yerine forumumda belirtmiştim zaten 2 alana 1 bedava gelmelidir diye düşünüyorum
Bence Yılbaşı Çok Önemli Günlerden değil ! sadece Yeni Yıla geçiyoruz bu yüzden bence Bir Kampanya OLmaz diye düşünüyorum. SAYGILAR.
Kampanyalar her zaman iyidir. Bence iki taraf içinde kazançlı olmakta. Çünkü kampanyada daha çok satın alım vs. oluyor ve oyuncularda kampanyadan yararlanmış oluyor.
Şunları sölemek isterim ki; Kampanyaların bir iyi yanı, birde kötü yanı bulunmaktadır. Kötü yanı; Bildiğiniz üzere Kurban Bayramında cok güzel kampanyalar oldu (sunucu kapalı olsa bile) ve birsürü Bug meydana geldi. Nası geldi diye soruyorsanız hemen anlatıyım: Ben dahil bir cok oyuncu sunucuda yüklü miktarlarda kredi cekti. Bazı kanı bozuk oyuncular ise bu kargaşayı fırsat bilip "Kredi Bugını" meydana getirdiler ve bu oyuncular arada kaynadı. Yetkililer kim Bug yapıyo kim yapmıyo anlayamadı ve bir cok sucsuz oyuncu ban yedi. SkyBlock1 2.0 geldi yine bazı oyuncular kargaşayı fırsat bildi 1.9 Spawner kopyalama Bug'ını kullandılar ve yine sunucu kapatılmaya calışıldı. İyi yanı; Sunucu'nun itibarı artıyor ve elde edilen kazanç ile güzel projeler başlatılıyor. Yeni güncellemeler için maddi bir alt yapı oluyor. Ve en önemlisi ise birlikte gecireceğimiz sürenin artmasına sağlıyoruz. Eger yine bir önceki bayramlarda olduğu gibi "Bug vs." şeyler olacaksa ve sunucunun itibarı zedenelecekse kamapanya olmasın daha iyi.
Dediklerinde haklısın ama kimse kampanyayı göz ardı etmeyecekdir.Şuan factionsd dan gorduğum kadarıyla herkez pusuda kampanyaları bekliyo. --- Mesajlar otomatik olarak birleştirildi, 2 Ara 2017 --- Bildiğim kadarıyla her yılbaşı kampanya indirim v.b oldu.Bu senede olabilir
Benim Bildiğim 1+1 Kampanyası Yakın Zaman İçerisinde Düşünülmüyormuş Hem Bana Göre Yılbaşında 1+1 Olması Kötü Olur