Sadece takip ve konuyu beğenirsen katılmış olursun 3x olması için konu sahibinin tüm yorumlarını beğenmelisin.
Verdiğin bilgiden dolayı teşekkürler fakat kısa yolu var bulsunlar İsmini 2.kere yazıyorum (yorum kasmanı görmezden geliyorum xd)
Beyler gereksiz yorum atıp yorum kasmaya çalışan gereksiz insanlar olduğu için 41 kişide kaldık. 45 Takipçi olduğunda açıklıyorum. Eğer o arkadaş yorum kasmaya devam ederse desteğe atıyorum.
Yorum kasmayı banamı dedin bilmiyorum ama yan çar serbest demiştin oyüzden her çarla katılıyorum hepsiylede takip.
Hayır Can, forumda başka konulara yorum atıp gelişmemi engelliyorlar. Böylece yorum atıp mesajlarını artırıyorlar. Bu sayede de en iyi üyelere girecekler beğenmede ve ödülde varım ben yorum kasmıyorum. --- Mesajlar otomatik olarak birleştirildi, 17 Şub 2018 --- Ve kazanan; @CyberPac. 24:00’a kadar bana ulaşmaz ise @xDonsuzEmirTR_V2 ’ye verilecek. Diğerki çekiliş haftaya salı gelecek spoiler;51 kredi. İyi forumlar...
Beyler @CyberPac bana tam 3 dakika önce ulaştı. @xDonsuzEmirTR_V2 zamanında ulaşsaydı krediler onun olacaktı. Herneyse çekiliş factions bölümünde! 51 Kredi çekilişi için gidebilirsiniz...