İnsanların 5 yıllık emeği silineceğine, spawnerlar gelmeden önceki haline alsanız daha mantıklı olmaz mı?
Sunucunun ayakta durabilmesi için gereken bir güncelleme olmuş yeni factions sunucumuz şimdiden hepimize hayırlı olsun arkadaşlar..
Çukur tuzaklar orman önünde claimi olanların sunucunun geri kalanından çok daha fazla avantajı olmasını sağlıyor. Ayrıca klanlar klan evi, kalesi gibi şeyler yapmıyorlar kendilerine 1 chunklık alana sığdırmaya çalıştıkları için. Daha önce de bu konu üzerine çok tartışma yaşanmıştı ancak wsleri tuzak sahibi olmayan klan için kazanması imkansız hale getiren bir tür yapı olduğu için bu kaldırıldı. Artık daha yaratıcı farklı alternatifler düşünmelisiniz. Kaldığı yerden devam edecek. Yukarıda cevap verildi.
Eyer böyle olursa Çok kötü olur bence neden diye sorar sanız Herkez bu oyuna zamanında o kadar para yatırdı bin bilmem ne kadar eyer bu sunucu yani factions sıfırlanırsa her sey gider ve benim gözümde bi kaç kisi bırakır mesela biz (Venom) En azından ormanı sıfırlayın fazlla kaybımız olmaz ve daha iyi ola bilir bence AMA SİZE KALMIS @UnioDex
Elimizde o zamandan kalma veri yok. Ayrıca sıfırlamanın tek sebebi spawnerlar öncesi haline getirmek değil. Spawner güncellemesinden çok daha önceye dayanan kronik sorunlar mevcut.
Orman eski orman mı olcak yoksa farklı mı bide Şu editler kalmasın elimizde bunun için bişeyler yapılsın.
Yiğitcim herşey okey anladım fakat hatıralarımız var DenizVural01 KemikKıran'ı CanSpeedTR Kemiği SabanOgluSaban edit kılıcı ve onun dışında 1 double chest edit 5 kemik 5 rüya alan kazmaları arsalarımız klan tagları Alphas mesela benim tagım bunlar giderse kötü olur tamam sizde haklısınız ama spawner ve paralar sıfırlansa daha uydun olur bence
Pardon ama herkese 50kredi verilmeli sebebine gelince cunku insanlar cok fazla kredi yükleyip edit aldilar... Ama siz bunu silmek istiyorsunuz zamanında yaptıgınız hatalari bize göstermeyin sizi geçen sene Mystery Klani olarak uyarmistik ama siz bizi takmadiniz ve cukura dustunuz simdi o cukurdan cikmaya calisiyorsunuz hadi bakalim görücez
Orman dünyası yeniden yaratılacak eskisi gibi olmayacak. Ana mesajı okuyabilirsin orada yazdım Skywars'la ilgili de. Sunucu genel olarak 5 yıllık bir hatıraya dönüştüğünden bizim de çok fazla hatıramız var fakat gelişim sağlayabilmek için sıfırlamamız gerekiyor. Arsalarınızı indirebilmeniz için şans verilecek Factions sunucusunda da. Hatıralarınızı arsanızda tutup indirebilirsiniz.
editlerimizi oraya koyalım bee --- Mesajlar otomatik olarak birleştirildi, 1 Haz 2019 --- EC Gitmesin
Sayın uniodex bey kararınızı saygıyla karşılıyorum fakat yeni sunucu yapılmadan önce bir forum açılıp yeni sunucu için fikirler bölümü koyarsanız bizde konular açarak sunucuyu oyunculara ısındırırız Ve yeni sunucuda kasa sistemi olacakmı --- Mesajlar otomatik olarak birleştirildi, 1 Haz 2019 --- Peki editleri arsaya koyarsak o zaman silinmiyecekmi
ABİİİİİİİİİİİİİİİİ --- Mesajlar otomatik olarak birleştirildi, 1 Haz 2019 --- ARSAYI NASIL TUTABİLİRİZ NAASIL İNDİRİCEZ