Setler boşa gidicek bro --- Mesajlar otomatik olarak birleştirildi, 3 Haz 2019 --- 2 aydır oyuna girmiyorum zaten yani bi bug yapmam falan olanaksız
Şuan zaten boşta değiller mi? Sunucu bir şeyden vazgeçip, tekrardan yapmaya çalışmayı kafaya koymuşsa bir bildikleri, yapacakları ve yapamayacakları vardır. Şuan zaten boştalar ki.
Neyse güzel bir güncellemeye benziyor güncellemenin tam tarihini öğrenebilirmiyim --- Mesajlar otomatik olarak birleştirildi, 3 Haz 2019 --- @UnioDex madem fc sıfırlanıyor fc de ban yiyen hesaplarda açılsın bence online artar hesaplar sıfırlanarak verilirse bug yapan hesaplarında bi önemi kalmaz bence yapılmalı
Factionstaki Bosslardan P4 Set Parçası Yerine Tam Set Düşerse Daha İyi Olur. @UnioDex Eskidende Böleydi zaten bi bossu kesicek adam sayısı çok olacağına göre onlara 1 parça yetmiyecektir.Bu Yüzden Tam Set Yapılsa Daha Mantıklı Ve İyi Olur.
alakası yok ben build'den zevk alıyorum dövüş fazla gereksiz mouse 1 e abanıp öylece durup arada golden apple yemenin neresi zevkli anlamıyorum. klan evi fln onlar güzel onlara bi itirazım yok ama vs eğlenceden çok ben kralım takıntısı olanların başka oyunları beceremeyip yada parası olmadığı için oynayamayanların birazda olsa nefilerini kuruttuğu bişey. Her sv girdiğimde ''Gel vs atalım''/''Korktunmu''/''az erkek ol'' vs şeyleri duymaktan sıkıldım
Kesinlikle. Online artacağını farz edersek bir boss için birden fazla oyuncu aynı anda rekabet içinde olabilir. Sadece bir kişiye pay düşecektir o da zaten sadece bir set parçası...
Madem ki sıfırlanıyor herşey ozaman ban affı getirin şu hesaplarımızın isimleri çok eski ve değerli ban affı getirinde bi değerimiz olsun. ItzAddam-iFight-iRitmic
Öncelikle Yiğit seni cesaretinden dolayı tebrik ediyorum. 4 yıldır bu sw nin içinde farklı hesaplarda farklı klanlarda oynuyorduk. Gerek dolandırıcılık , gerek claim çaldık , gerek tp tuzağı yaptık gerekte vs attık. İyi kötü bir sürü anı ve arkadaş biriktirdim. şuan en küçüğümüz 14,15 yaşında ancak minecrfat hala eski zevkini veriyor nasıl mı? Aynı metin 2 gibi item kasmak biraz zor olup ölünce üzülüp adam öldürüp eşyasını alınca sevinirsek. Şuan öyle değil adam öldürünce eşyasını bile almıyoruz. Bir önerim daha var: Serverde orman önü claimler en önemli şey olarak sayılıyor. Bu claimler hepsi yönetim tarafından alınsa ve 1 hafta sonra önemli yerler turnuva(orman en ön gibi) diğer yerlerde(orman sağ sol çöl vs.) klandaki oyuncu ve aktiflik sayısına göre verilse ve yeni klanlar açıldıkça verilmeye devam etse harika olur. Bence bir klan ormanı tamamen(yada çoğunlukta) almamalı. Uniocrfat eski haline gelirse geri dönmeye hazırız. İyi forumar...
Ban affı gelmeyecek lütfen böyle söylemler çıkarıp durmayın oyuncular ban affı gelecek sanıp duruyor.