Kredi Çekilişi 1 Çekiliş Sonuçları | Çekiliş Yap - Treqh adlı oyuncu Cloudia ve NemesisBANK adlı hesabı takip etmediği için elenmiştir. Kredi Çekilişi 2 Çekiliş Sonuçları | Çekiliş Yap - cilgin98 adlı oyuncu Cloudia oyuncusunun durumunu beğenmediği için elenmiştir. Kredi Çekilişi 3 Çekiliş Sonuçları | Çekiliş Yap - BestElysium 2 Kredi kazanmıştır! Para Çekiliş 1 Çekiliş Sonuçları | Çekiliş Yap - xKipper, Cloudia adlı oyuncuyu takip etmediği için elenmiştir. Para Çekiliş 2 Çekiliş Sonuçları | Çekiliş Yap - ZewfigS 500M para kazanmıştır. Para Çekiliş 3 Çekiliş Sonuçları | Çekiliş Yap - SexAura 500M para kazanmıştır. Sünger Çekiliş 1 Çekiliş Sonuçları | Çekiliş Yap - berkay53335315 2 Double Sünger kazanmıştır. Sünger Çekiliş 2 Çekiliş Sonuçları | Çekiliş Yap - Cuh 2 double sünger kazanmıştır! Sünger Çekiliş 3 Çekiliş Sonuçları | Çekiliş Yap - ZewfigS 2 Double Sünger kazanmıştır!
Geei kalan ödüller ve ben ne kazandım --- Mesajlar otomatik olarak birleştirildi, 17 Mar 2019 --- Ve boşa kalan elenmiş kiş8lerin ödülleri kalak kişilar arasında tekrar çekilmeli --- Mesajlar otomatik olarak birleştirildi, 17 Mar 2019 --- 0 elenen 2 kredi çeklilişi ödül almayanlar arasında tekrar çekilsin veya bana ver