Merhaba, Bence iyi bir güncellleme olmuş skyblock'un daha fazla çevrim içi oranını baya yükseltti ve aynı zamanda rekabetide teşekkürler @UnioDex
Bu Haftanın Skyblock Liderleri: 1. KosztilamP1 - 50 Kredi Ödül 2. TheMallister - 40 Kredi Ödül 3. FearLight - 30 Kredi Ödül Kazanan oyunculara ödülleri aktarılmıştır. Kendilerini tebrik ediyoruz. Kredi ödülleri önümüzdeki hafta da aynı olacaktır çünkü rekabet istediğimiz şekilde gelişmiyor. Topweekly sisteminin daha adil ve daha rekabetçi olmasını sağlamak için bir güncelleme planı çiziyoruz. Bu gelecek güncellemeyle birlikte ödüller arttırılacaktır.
Dikkat! Kırılan blokları tekrar dizerek ada seviyesi dizenlere ödül verilmeyecektir. Bu sorunu çözmek için topweekly sisteminde güncelleme yapılacaktır. Fakat o zaman kadar elle kontrol edeceğiz.
ben destek yazmışdım sizde bana ödül verilecek demişdiniz şimdi verilmesse bana kredi ben ne yapıcam? --- Mesajlar otomatik olarak birleştirildi, 12 Haz 2019 --- @UnioDex
Haksızlık oluyor benimde 90m(ada leveli olarak) portal var kırar başka adaya dizer alırım bütün ödülleri bence iyi olmuş öyle gelmesi
Bu Haftanın Skyblock Liderleri: 1. HasanErkan - 50 Kredi Ödül 2. KosztilamP1 - 40 Kredi Ödül 3. FearLight - 30 Kredi Ödül Kazanan oyunculara ödülleri aktarılmıştır. Kendilerini tebrik ediyoruz.
Bu Haftanın Skyblock Liderleri: 1. Recreativo - 50 Kredi Ödül 2. kingolle- 40 Kredi Ödül 3. iByKoyucu- 30 Kredi Ödül Kazanan oyunculara ödülleri aktarılmıştır. Kendilerini tebrik ediyoruz. Ödüller haftaya da aynı olacaktır.
Dikkat! Bu hafta sonu topweekly listesi sıfırlanmayacak ve ödüller verilmeyecektir. Bunun yerine bir sonraki Cumartesi günü liste yenilenecek ve ödüller iki kat daha fazla verilecektir. (1. 100 kredi, 2. 80 kredi 3. 60 kredi)