1. Minecraft sunucumuz kapandı ancak sitemiz arşiv sebepleriyle açık bırakılmıştır. Discord ve diğer sosyal ağlar üzerinden UnioCraft'ın bir parçası olmaya devam edebilirsiniz!

Genel Yılbaşı Çekilişi

'Kapanan Konular' forumunda AlperBey_V4 tarafından 23 Ara 2017 tarihinde açılan konu

1. Xaires

Xaires Muterlord

Alınan Beğeniler:
    35
    Ortada bir kardan vazgeçme olayı var ki bu kar senin tahmin ettiğin gibi 10-20₺'den ibaret değil. Bu sunucuda her hafta en az bir kişi vip alıyor. Örneğin eğer vip çekilişi yapılırsa herkes katılır büyük ihtimal ve katılanlar zaten çekilişten alma ümitleri olduğu için vip almazlar. Düşündüğün zaman iki katı kar eksiği oluyor zaten. Ayrıca şunu da ekliyeyim, millet sizin karnınızı doyurmak zorunda değil!
    (belki bazılarınız anlamaz diye de söyleyeyim karnınızı doyurmaktan kastım açlığınızı gidermek değil)

2. SenihReizz

SenihReizz Alright.

Alınan Beğeniler:
    425
    Sen Bu Olayda Komple Paraya Yönelmişsin Belki UnioDex Para İçin Yapmıyor Az da Olsa Bir Çekilişi Bu Kadar Abartmana Gerek Yok

3. Metzger2000

Metzger2000 Oyuncu

Alınan Beğeniler:
    3
    Sen Bu Olayda Komple Paraya Yönelmişsin Bu Kampanya vb. Şeyler Millet Sevinsin Diye Yapılıyor. Para İçin Yapılmıyor.

4. ihsannos

ihsannos -SlayeR-

Alınan Beğeniler:
    30
    Bence Olmamalı Yetkilile Saten Meşgul Ve Yılbaşı İndirimler vb. Kredi Bonusu Gibi Şeyler Varken Gereksiz.
    Bu Arada 2 sene önceki UNİOCRAFT ın 1. yılı olduğu için çekiliş vardı Ben 8. Olarak Kazanmıştım <3

5. ChampsRLD

ChampsRLD Oyuncu

Alınan Beğeniler:
    184
    Benim dediğim gibi hiç bir zaman oyuncuların çekiliş yapmasını desteklemedim.Ki oyuncunun elinde yeterince kredi varsa yapabilir.Boyle şeyler kurallara aykırı deyildir.
    Ve baktımız zaman dediğiniz şeyleri durmadan tekrarlıyorsunuz.Lütfen daha dikkatli olalım

6. AlperBey_V4

AlperBey_V4 Oyuncu

Alınan Beğeniler:
    28
    Elhamdülillah paramız var ama olmayan kardeşlerimiz adına diyorum ne paragöz insanmışsın sende böyle devam et kardeşim.

7. Xaires

Xaires Muterlord

Alınan Beğeniler:
    35
    Daha mahalledeki çocuklara bir gofret bile ikram etmeyip eli açık rolü yapanlar bile varken dediklerinize pek güvenemiyorum.
    --- Mesajlar otomatik olarak birleştirildi, 28 Ara 2017 ---
    Sırf cimriliğinden kampanya kollayanları, sırf oyun dağıtmadıkları için bazı şirketlerin oyunlarını inadına korsan indiren insanları tanıyorum ben. Hem neden başkasını savunur gibi yapıp yararlanmayasınız ki siz de haklısınız tabi.

Bu Sayfayı Paylaş