oyunda bir sürü eksik var speed iksiri atınca hileden atıyor jitter yapınca hileden atıyor bazı hitleri saymıyor --- Mesajlar otomatik olarak birleştirildi, 22 Oca 2018 --- 50 defa mac oynadım 14 kez hile diye atıldım !!!!!11 --- Mesajlar otomatik olarak birleştirildi, 22 Oca 2018 --- skywarsda cok fazla eksik var hile korumasının tekrar tekrar elden gecirilmesi gerek !!!1
Ben oynarken hicbir sorunlar karşılaşmadım.Ama tek sorun birden bloğun içine giriyoruz ve hile koruması yuzunden atiliyoruz.
Üstünde de yazdığı üzere henüz açık beta (bitirilmemiş ama hizmete açık) şeklinde oyunculara sunuldu. Bundaki amaç açıkların oyuncular tarafından keşfedilip yöneticiye bildirilmesi. Yani bu sorunlar sizlerin tespitiyle en kısa zamanda düzeltilebilecek ve basit sorunlardır.
Biz 2023'ü hedeflerken 2018'de açılması büyük bir şok oldu. 2014'de başlanan proje sonunda bitti. Burdan tebrik ediyorum UnioCraft Ailesini.
Kardeşim, 6 Yeni Bildiriminiz Var Dedi Heyecanla Baktım Hepsi Sensin. Sanırım Forum Kasıyorsun. Bari Forum Kasacaksın Eski Konuları Hortlatma Hadi Onu Geçtim 2 Kelimelik Bir Cümle Kurma En Azından. + Birinin Düşüncesine Katılıyorsan, Bencede Gelsin & Bence de Gibi Kısa Cümlelerle Forum Kasmak Saçma. Forumu Beğenerek Kişinin Forumuna Katıldığını Gösterebilirsin. İyi Forumlar...
Forumda like ve post kasma ne kadar komik eskiden bende yapıyordum ama elime bir şey verilmedi gereksiz bence